Brandingsuite

"Na uw aanvraag neem ik binnen 24 uur contact op en ontvangt u al binnen 3 werkdagen de eerste concepten." Koen van der Zanden, Brandingsuite
 

Logo design

€ 99.-

Logo design +

€ 249.- Meest gekozen

Suite design

€ 399.-

Enterprise

Contact ons
logo ontwerp

Naast de standaardpakketten kunnen wij uiteraard nog veel meer voor u betekenen.

Heeft u al eens gedacht aan bijvoorbeeld een nieuwe website, een brochure, beursvloer of magazine in uw eigen huisstijl?

Neem contact op, we horen graag uw wensen!

Ontwerp advies
visitekaartjes  
facebookpagina  
twitterpagina  
briefpapier    
enveloppen    
Voorstellen (revisies) onbeperkt onbeperkt onbeperkt
       
Aanlevering Bij elk pakket worden alle bestandsformaten rechtenvrij aangeleverd.

Steeds meer organisaties worden zich bewust van het belang van een goed logo en bijpassende huisstijl. Door de populariteit van onze producten nemen wij maandelijks maar een beperkt aantal projecten aan. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze projecten waarborgen en iedere klant de tijd geven die hij of zij verdient.

Deze maand hebben we nog tijd voor:
4 opdrachten. Wees er dus snel bij mocht u van de diensten van Brandingsuite gebruik willen maken.

Na alle informatie toch nog vragen over onze pakketten of over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op via:
020 - 3030 282

Stap 1

Kies uw pakket

Kies het pakket welke het beste bij de vraag van uw organisatie aansluit. Kunt u niet kiezen? Wij adviseren u graag!

Stap 2

Briefing / Wensen

We nemen binnen een werkdag contact met u op om uw wensen door te spreken. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Stap 3

Ontwerp

Binnen 3 werkdagen ontvangt u de eerste concepten. U maakt vervolgens een keuze tussen de beste concepten en voorziet ons van feedback.

Stap 4

Uitwerking

Op basis van uw keuze en feedback zullen wij het concept uitwerken tot het uiteindelijke logo waar u tevreden mee bent.

Stap 5

Afronding

De betaling vindt plaats op het moment dat u volledig tevreden bent. Hierna zullen de bestanden rechtenvrij aangeleverd worden.

Logo ontwerp

Een logo is een plaatje met een duidelijke boodschap dat een organisatie vertegenwoordigt. Een logo door Brandinsuite ontworpen is naast onderscheidend en uniek ook passend, praktisch, grafisch, en eenvoudig.

Om een logo te maken die past bij uw organisatie spreken we eerst met u door wat uw nieuwe logo moet representeren en wat de functie is. Een logo is niet alleen een merk, maar het weerspiegelt de hele organisatie!Een logo geeft vertrouwen, herkenning en bewondering voor een bedrijf of product en het is onze taak om een identiteit te creƫren die dit daadwerkelijk doet.

Visitekaartjes

Mensen kunnen u niet makkelijk vergeten als u een visitekaartje achterlaat. Hoewel een visitekaartje geen garantie is voor het scoren van een opdracht zal het daar wel aan bijdragen!

Echter verdwijnen vele visitekaartjes op de grote stapel. Maar waarom blijft het ene visitekaartje wel bij en de andere niet?

Brandingsuite heeft het antwoord!

Facebook / Twitter

In een tijdperk waarin iedereen met elkaar verbonden is via sociale netwerken kunt u deze nieuwe manier van contact niet negeren in uw marketingstrategie. 7 op de 10 Nederlanders zijn actief op sociale media en met de juiste inzet kunt u deze grote groep makkelijk en snel bereiken.

Zorg voor een onuitwisbare indruk op Facebook en Twitter! Brandingsuite adviseert u graag bij het inrichten van uw zakelijke pagina.

Briefpapier / Enveloppen

Alhoewel het grootste deel van de correspondentie via de digitale snelweg gaat is de brievenpost nog steeds niet uit ons straatbeeld weg te denken. Tussen de stapels post is het een uitdaging om uw boodschap op te laten vallen.

Briefpapier en enveloppen in uw huisstijl kunnen u daar bij helpen! Behalve dat u uw post zo kan onderscheiden laat u zo ook een professionele indruk achter!

Logo Naam Logo Naam Logo Naam Logo Naam Logo Naam Logo Naam Logo Naam
Bekijk meer voorbeelden

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig?

Neem contact op met Brandsuite, wij staan u graag te woord!:

020 3030 282
Brandsuite is een onderdeel van Stumedia The New Creative Rockstars